موج 78 عملیات وعده صادق به پشتیبانی مشت‌های گره کرده ملت بزرگ ایران

سه شنبه 4 فروردين 1405
09:19
موج 78 عملیات وعده صادق به پشتیبانی مشت‌های گره کرده ملت بزرگ ایران سپاه اعلام کرد توطئه‌های دشمن برای جبران شکست‌ها از چشم سپاه پاسداران پنهان نیست.

العالم - ایران / سیاسی

العالم به نقل از روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: موج بارانی هفتاد و هشتم عملیات وعده صادق 4 به پشتیبانی مشت‌های گره کرده ملت بزرگ ایران در خیابان‌ ها و موشکهای سپاهیان سلحشور در میدان که امشب زیر باران، حواله متجاوزین آمریکایی و صهیونیستی شدند، کارنامه متفاوتی را در تاریخ جنگ رقم زد.

در این عملیات که با رمز مقدس یا دلیل المُتِحَیِّرین اجرا شد، تقدیم میشود به مردم بزرگوار نوار شرقی کشور شامل خراسانهای شمالی، رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان قهرمان.

در این موج اهدافی در ایلات، دیمونا و شمال تل آویو و برخی از پایگاههای ارتش تروریستی امریکا در منطقه مورد اصابت دقیق سامانه های نقطه زن عماد و قدر چندکلاهکه و پهپادهای انهدامی قرار گرفتند.

سپاه پاسداران با عملیات تاثیر محور درحال مذاکره با متجاوزین پست و کودک کش است. عمده یگان‌های رزم سپاه پاسداران و بسیج میلیونی هنوز وارد عرصه جنگ نشده اند، ورود آنان در صورت لزوم نبرد را تیزتر و مهلکه را برای دشمنان گریزناپذیر خواهد ساخت.

توطئه‌های دشمن برای جبران شکست‌ها و تغییر معادلات جنگ در ساعات آتی از چشم سپاه پاسداران پنهان نیست. ضربت سخت ایران در کمتر از آنی بر سر آمرین، عاملین و تابعین هرسطحی از تجاوز و جنایتی فرود خواهد آمد.

انا من المجرمین منتقمون

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد